Sponozori

Da bi se izložba Od Klovića i Rembrandta do Warhola i Picelja organizirala na način koji njen značaj zahtjeva, neophodna je bila pomoć sponzora.

Tvrtka Kraš d.d.
Generacije potrošača već gotovo cijelo stoljeće uživaju u bogatoj ponudi raznovrsnih Kraševih slatkih proizvoda. Od početaka proizvodnje 1911. godine, do danas, Kraš sustavno razvija proizvodnju sve tri grupe konditorskih proizvoda - kakao proizvoda, keksa i vafla i bombonskih proizvoda.

Tvrtka Croatia osiguranje d.d.
CROATIA osiguranje je vodeći i najstariji osiguravatelj u zemlji i u svim sredinama u kojima djeluje pokazao kao poželjan poslovni i socijalni partner koji vodi računa o zajednici u kojoj djeluje. Uz slogan: tradicija, snaga, sigurnost žele prezentirati i svoje društveno odgovorno poslovanje aktivnim sudjelovanjem u kreiranju pravednijeg društvenog okruženja za sve građane.

Tvrtka Denona d.o.o.
DENONA d.o.o. poznata je tvrtka registrirana za nakladničku djelatnost, grafički dizajn, pripremu za tisak i tisak. Tijekom 16 godina djelovanja, razvijala se postupno, uvijek uzlaznim trendom. Poslovnom mudrošću i strpljivim radom svojih djelatnika, tvrtka DENONA je stekla prepoznatljiv imidž i svrstala se među najuglednije u grafičkoj djelatnosti. Razvoj tvrtke i tržišno pozicioniranje omogućeni su kontinuiranim uvođenjem novih tehnoloških rješenja te zapošljavanjem obrazovanih i stručnih djelatnika koji su proizvode i usluge DENONE činila sve složenijima i dopadljivijima klijentima.

Palk d.o.o.
Tvrtka Palk d.o.o. osnovana je 1994. godine. sa osnovnom djelatnošću izrada i ugradnja aluminijske i PVC stolarije.Tvrtka ima oko 17 stalno zaposlenih visokokvalitetnih i motiviranih djelatnika. U radu primjenjuje najsuvremeniju tehnologiju koristeći najbolje materijale čime postiže visoku kvalitetu izgrađenih objekata i izvedenih radova uz optimalne cijene. Stolariju izrađuje po narudžbi za kupca nakon izlaska na objekt i uzimanja mjera.

Optika Kraljević

OPTIKA KRALJEVIĆ ima dugogodišnje iskustvo u proizvodnji i prodaji dioptrijskih naočala različitih namjena: uz jednojakosne i bifoklane već više od 20 godina ugrađuje i multifokalne (višejakosne) dioptrijske leće poznatih svjetskih kuća: Essilor, Rodenstock i Zeiss.

sponzori Ministarstvo kulture MUO Logo HRT Kraš Croatia osiguranje www.denona.hr Palk Optika Kraljević Europlakat Jutarnji list  tportal